Ładowanie strony... proszę czekać!



Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj
 
 
    
 
  FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   M.INFOKOLEJ.PL   FB.COM/INFOKOLEJ


Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 129, 130, 131
Opóźnienia pociągów
Autor Wiadomość

Krog Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 01 Wrz 2008

PostWysłany: 01-09-2020, 17:05    Odpowiedz z cytatem

Siedzimy już od ponad godziny w pociągu
w kierunku Radomia na st. Warszawa Zachodnia i PLK nie chce powiedzieć obsłudze pociągu jak długo jeszcze będziemy czekać oraz co jest przyczyną.

_________________
Nie kupuję produktów Made in China
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

aanniiaa Płeć:Kobieta
Przyjaciel


Dołączyła: 26 Sie 2009

PostWysłany: 01-09-2020, 18:04    Odpowiedz z cytatem

Krog napisał/a:
Siedzimy już od ponad godziny w pociągu
w kierunku Radomia na st. Warszawa Zachodnia i PLK nie chce powiedzieć obsłudze pociągu jak długo jeszcze będziemy czekać oraz co jest przyczyną.

Awaria sieci trakcyjnej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

maciekp Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 03 Gru 2010
Skąd: Łowicz

PostWysłany: 19-01-2021, 19:25    Odpowiedz z cytatem

czemu IC Gałczyński Szczecin-Warszawa kursuje z pominięciem Łowicz wg SNAPE-IC
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Radek Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 16 Lut 2006
Skąd: Ostróda / Kraków

PostWysłany: 19-01-2021, 23:23    Odpowiedz z cytatem

Bo jedzie przez Skierniewice? Już minister Bieńkowska mówiła: "sorry taki mamy klimat" i jak widać bez względu na partię rządzącą to cały czas na polskiej kolei aktualne.

_________________
Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

maciekp Płeć:Mężczyzna
Użytkownik


Dołączył: 03 Gru 2010
Skąd: Łowicz

PostWysłany: 20-01-2021, 13:04    Odpowiedz z cytatem

ale jak jedzie przez Skierniewice to siłą rzeczy musi jechać przez Łowicz, bo z Kutna na Łódź jest zamknięta linia więc przez Łowicz na 100% musi jechać... Brak zatrzymania w Łowiczu czy co?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

pacy Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 11 Lip 2011
Skąd: Gorzów

PostWysłany: 20-01-2021, 19:44    Odpowiedz z cytatem

Jak nie jedzie przez Łowicz jak jedzie i ma tam postoje handlowe??

_________________
2016 - 15995 km, 2017 - 12197 km, 2018 - 9460 km, 2019 - 8278 km, 2020 - 9476 km,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Radek Płeć:Mężczyzna
Przyjaciel


Dołączył: 16 Lut 2006
Skąd: Ostróda / Kraków

PostWysłany: 20-01-2021, 22:47    Odpowiedz z cytatem

No tak, chyba tylko Sochaczew jest pomijany.

_________________
Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 131 z 131 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 129, 130, 131
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



HomeRegulaminRejestracjaAdministracjaUżytkownicyStatystykiAlbum
Powered by phpBB modified by Przemo © phpBB Group. Copyright © 2005-2021 infokolej.pl